Pages

31 Aralık 2012 Pazartesi

PSY


Yeni yıl yeni yıl sizlere kutlu olsun. yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun... diye diye çocuklarımla birlikte biz dört gün önceden girdik yeni yıla ve ailelerimize yandaki cici kartlardan hazırladık. 

Şimdi de en sevilenlerle birlikte yeni yıla girmeyi planlıyoruz. ''aramızda olamayan dostlar unutmadık sizi kulaklarınız çın çın çınlasın emi :)... '' Şu gün bu gün benim için çok da önemli değil. Önemli olan dostlarla birlikte olmak. eh bizde fırsatları hiç kaçırmıyoruz. Kop kop yapmaya falan gitmiyoruz tabi ki.. pek de haz ettiğim söylenemez. Kendi çapımda yeterince çılgın olduğum için ( bana her gün bayram zaten şekerler) ekstra bir yerlere gitmeyi düşünmüyorum. Bulunduğum ortamda zaten gidecek mekanda yok. 


Bizde eğlenceyi ayağımıza getirdik. Birlikte olmamız zaten eğlencenin dibine vurarak yaşayacağımız bir gece anlamına geliyor. Eğlence için her şey hazır; sofralar kuruldu, filmler açıldı, müzikler zaten hiç susmuyor, oyun ortamı hazır, sohbet muhabbet gırla... 

Yılbaşı pastamız da hazır kırmızı kırmızı :)

Tabi ki bunlar yılbaşı için değil tatili değerlendirip birlikte unutulmaz ve bir o kadar da  güzel dakikalar yaşamamız için ;)

Herkesin yeni yılı kutlu mutlu olsun çok çok öptüm canlar...



NOT: Başlık şuan bize zorla dinletilen şarkıya ithafen :)

3 yorum:

ayşe dedi ki...

siz bu yazıyı yazarken sevilenler aramıza katılmadıkları için size çok sinir oldular....

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

ama neticesi çok güzel olmadı mı? ;) Uyku kısmı, uyanma çalışmaları, eğlenceli bir kahvaltı ve devaniımda birden ortaya çıkan seminer çalışmaları

Yorum Gönder

 

(c)2009 biraz biraz. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger