Pages

5 Ekim 2012 Cuma

ATM Er Rak Error

 
   Baştan sona hiç sıkılmadan bir film izlemek istiyorsanız bu filmi izleyin derim.

   Ben genelde bir şeyler izlerken diğer işlerimi de hallederim(izlediğim filmin alt yazılı olması fark etmez). Hani oturup da her saniyesini izleyenlerden değilim. bu filmde öyle olmadı; zaman çabucak aktı ve ben film biterken hala gülüyordum.Filmin konusundan kısaca bahsedecek olursak Suer ve Jip aynı bankada çalışmaktadırlar, çalışanların kesin uyması gereken bir kural vardır; çalışanlar arasında aşk ilişkisi yasaktır.Suer ve Jip ise işten kovulma tehlikesine rağmen 5 yıldır gizli bir ilişki yaşamaktadırlar.Bu sırrın ortaya çıkacağından ve başlarına geleceklerden korkan Suer kız arkadaşı Jib'e evlenme teklif etmeye ve onun bankadan istifa etmesini sağlamaya karar verir.Jib işinden ayrılmayı reddettiği zaman her şey tepetaklak olur.Tam bu arada bankanın ATMlerinden biri fazladan para verir. Olayın düzeltilmesi Jip sorumluluğuna verilir. Çiftimiz bir iddiaya girer.Jib Suer’ya bu işi hallederse kendisinin istifa edeceğini söyler.Eğer beceremezse ise Suer istifa  edecektir.Bakalım iddiayı kim kazanacak?

   Bir göz atmak isteyene iste fragmanı:


http://www.youtube.com/watch?v=c-JXLx-ygvM

   Ben karakterleri çok sevdim. Bazı anlar beni benden aldı denilebilir. Filmde herkes mimiklerini çok iyi kullanmış. Şahsen Taylandlıları pek fazla beğenmem. Favori Tayland filmim olan Bangkok of the traffic'deki tipler itici gelmişti biraz (film çok güzeldir bir ara ondan da bahsederiz).Bu filmdekiler öyle değil;en azından ilk başta tiplere bakıp film izleyen arkadaşlarda izleyebilirler.

Bu kadar kısıtlı bır konudan bu kadar komik bir film ortaya çıkaranları tebrik ederim. Neyse efenim uzun lafın kısası; izledikten sonra sizi pişman etmeyecek tamamen kahkahalara boğacak(garantili) film. :D
 
İyi seyirler :)
 
Ülke:Tayland
Dil:Tayca Bilinen Adı: ATM / Er Rak Error 2012 / ATM Error 2012
Yönetmen: Mes Tharatorn

Oyuncular: Chalermpon Thikumporn-teerawong
Chantawich Tanasewi
Preechaya Pongthananikorn
Puttachad Pongsuchat
Thawat Pornrattanaprasert
Yanee Tramoth
Yıl:
19 Ocak 2012
Tür: Komedi, Romantik


İzlemek için link:

0 yorum:

Yorum Gönder

 

(c)2009 biraz biraz. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger