Pages

19 Şubat 2013 Salı

SHOW TİME(ALL-STAR HOUSTON*2013)



Geçtiğimiz haftasonu da gece uyumayacak bahane bulduk ama ne sıkı bir bahane ;)
NBA All Star Haftasonu vardı. ve ne yapıp edip izledik ekran başında olsa da :( . 
nedir bu NBA All Star diyenlere NBA All-Star Hafta Sonu Amerikan Basketbol Ligi NBA'in her yılın şubat ayında düzenlediği 3 günlük bir organizasyondur. All-Star maçı, çaylaklar maçı,üç sayı yarışması, smaç yarışması gibi çeşitli yarışmalar bu 3 günlük programda yapılır. Bu sene all star Houston' daydı. Tüm programı izediğimi söyleyemem unutmuşum çünkü anca cumartesi aklıma geldi (neyse en azından aklıma geldi hiç gelmeye bilirdi, teşekkürler harika hafızam). Halbuki Yıldızlar karmama Usain Bolt bilem katılmış bir de üstüne smaçda yaparmış :)


Hem bu sene maç; majestelerinin de doğum gününe denk geldi güzel oldu. Happy birthday Michael Jordan...
Önce cumartesi gecesi açıkçası sadece smaç yarışması ve 3 sayı yarışmasını izledim. Bundan dolayı bunlardan bahsedeceğim.
3 sayı yarışmasını Kyrie Irving yükselen yeni yıldız kazandı. Toplamdaki 30 topdan 23'ünü (üç sayı çizgisinin geriden) baskete çevirdi. Buyrun videosu; 
Smaç yarışmasının kazananı Terence Ross oldu. Bence hak etti de çok zor basketleri çok kolay gibi gösterdi ve şık hareketlerdi, tabi ilk aldığı 50 tam puan hariç. Bu en beğendiğim smacı
Bu da gecedeki tüm smacları 
diğer hareketlerde çok güzeldi . zaten organizasyonun amacı eğlenmek buyrun izleyin dostlar

Bana göre kazanandan çok görseklik ön planda. NBA demek show demek hele ki All Star show'un da show'u diyelim. Harika bir görsellik muhteşem smaçlar (özellikle Griffin), inanılmaz bloklar ( maçın son anlarında Kobe Braynt'ın LeBron James'e yaptığı iki blok). Ha illaki sonuç istiyorsak daha çok doğu'nun batı'yı kovalaması şeklinde geçen oyunda NBA All Star Maçında (sanki devlet sırrı söylüyorum maçın üstünden iki gün geçmiş) Doğu Karması’nı 143-138’lik sonuçla deviren Batı Karması galip geldi. Karşılaşmanın En Değerli Oyuncusu ( MVP) ise Chris Paul oldu.  Alicia Keys'in devre arasında verdiği mini konserde uykusuz kalmanın bonusu oldu.
ve maçtan top 5
son MVP Chris Paul
bu kadar artık yoruldum video izlemekten :D



0 yorum:

Yorum Gönder

 

(c)2009 biraz biraz. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger