Pages

27 Ağustos 2013 Salı

İç Döküş ve Kolay Tarifler

Merhabalar efendim, herkese selamlar hürmetler..

Malumunuz ümmet-i müslümin zor mu zor günler geçiriyor. Hepimizin içi buruk, gönlü yorgun amma ki diller hep dualı. 

Ne yemelerin tadı var ne buluşmaların ne konuşmaların ne de gülüşmelerin.. İçimize hep bir burukluk bir hüzün hakim. Hal böyle olunca bu sıralar hiçbir şey tat vermez, her hal göze batar, gönül tırmalar oldu. Tamam dua ile azim ile bu günlerde geçer, her şey vaktini bekler, ne gül vaktinden önce açar, ne güneş vaktinden erken doğar. Lakin çok sancılı, omuzlar küçük, yük ağır mı ağır..

Kuzenlerle buluştuk, tamam her şey iyi derken az bir zaman sonra yine neşem yok yine neşem yok.. Normal şartlar altında gülüp geçtiğim mevzulara gülüp geçemez oldum. Dert yanmaya, işi dedikoduya vermeye hiç mi hiç gerek yok. Zaten amacımda böyle bir yazı yazmak değildi. Her şey kendiliğinden gelişti, gayri ihtiyari oluverdi..

Gözün sevdiğim (!!) sosyal medyada gezerken birde ne göreyim, pasta yapmak ne kolaymış. Ben pasta börek işlerine başlamadan önce düşünce aşamasında günlerce bazen haftalarca takılı kalırım, olaki eyleme geçeceğim an vuku bulursa malzemeleri çıkarır tam da o anda zihnimden çakan şimşeklerin etkisi ile işi bilirine (anneme-ablama) bırakırım..

Eğer bu işler bu kadar basitse bende yaparım/yapmalıyım. Gif dünyası fazla eğlenceli, teknoloji çağının etkisi ile bilgiye ulaşmak da çok kolay, pasta börek işleri artık dakikalarınızı almayacak. Sloganım bile hazır.. Gifle hazırla 5 dakikada masanda ;) 

Buyurun Efendim birinci tarifimiz;











Bu da ikinci tarifimiz;















Bu günlük bu kadar yeter AFİYET OLSUN.. çok lezletliler demi ;) ;) ;)

BOL DUALI GÜNLER DİLERİM
Af, Afiyet ve Selâmetle...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

(c)2009 biraz biraz. Based in Wordpress by wpthemesfree Created by Templates for Blogger